Friday, January 21, 2011

keluar lagi kah?

Zack Fair yang sangat comel dari Kingdom Hearts: Birth by Sleep

iye... :P

z1: anda perlu menahan diri dari nafsu berbelanja...
z2: iye~ inilah kali yang terakhir saya akan keluar...
z1: =_=; kita tunggu dan lihat berapa lama anda akan bertahan...

setelah keluar menonton wayang (cerita melayu seram, Khurafat... cerita ni masuk akal jugalah, walaupun cerita melayu...) kami 'bersiar2' di Queensbay... selepas itu, saya terlihat satu beg 'sling' yang sangat praktikal dan cantik... lalu saya pun membelinya....

tetapi saya sudah mempunyai banyak beg.... kemudian saya mengingati diri saya...
"inilah beg yang terakhir saya...."
iyelah tu....
=_=

selepas keluar bersama kawan2 sekuliah, saya keluar dengan senior dan junior saya pula...
senior tahun 4 saya belanja kami makan di Pizza Hut...
saya pun dengan tanpa segan silu menerima pelawaan itu...
(heh, orang sudah 'offer', mana boleh ditolak~ :P)

sekarang, saya amat penat tambahan pula dengan perut yang gelisah (akibat makan ais krim McD :D)

esok pula saya perlu ke Kampus Kesihatan di Kubang Krian, Kelantan...
ada acara SUKAD (Sukan Antara Desasiswa) di situ...
sehingga ahad ini... (insyaAllah~)
dan saya mewakili desasiswa saya, Saujana, dalam sukan futsal...
doakan kejayaan kami~ ^^

z1: kemas baju sekarang!
z2: baiiiikkkk~ :D

5 comments:

kaizen-arts said...

AAAAAaaaAAaaAAAaaaAhhh~~!!!

Comelnya!!!!

Oklah, bolehlah main KHBBS.
Sebelum ni macam malas nak main, yela, kingdom hearts punya plot makin lama makin merapu.

Aqmar said...

baik ko main...
sebab masa ni zack ada cakap sumthing yg sweet gile kat aqua~
:D

Amalina said...

weh, gitau aku ape zack gitau aqua...

BTW, mana chatbox weh! Aku tak leh merapu mcm ni! takkan everytime I have to spam your comment section plak?!

Amalina said...

weh, gitau aku ape zack gitau aqua...

BTW, mana chatbox weh! Aku tak leh merapu mcm ni! takkan everytime I have to spam your comment section plak?!

Aqmar said...

chatbox tu hilang masa ak tukar design blog ak....

ok ok, ak akan letak chatbox...






...suatu hari nanti :D