Sunday, February 27, 2011

boyfriend ideal ku~ XD

artwork lama: Drakonys & Rinalee
ku (Rinalee) bertemu dengan Denis (Drakonys) dalam permainan Holic Online
(sekarang sudah tutup ye~)

mesti berciri-cirikan berikut:
  • romantis dan memahami ku... walaupun ku selalu tersasul dan tak pandai menyusun kata
  • 'charming' dan berkarisma
  • mestilah beriman~ ^^
  • sabar dengan karenah ku yang macam2~ :D
hmm, setakat ni, itu sahaja lah yang mampu ku fikir...
nanti kalau ada idea lain, ku tambah ya~

gambarnya ku belum siap lagi....
nantikanlah~~~ XD

------------------------------------
tada~ ini dia~ XD
imej boyfren ideal ku~ XD

4 comments:

kaizen-arts said...

OH MAI!

*speechless*
Oh wait, I just said something..

kaizen-arts said...

Oh, dia pakai apa eh? nak jugak try lukis dia.

Aqmar said...

dia pakai high neck white shirt dgn jaket hitam kolar tinggi.. XD

oh, ak da lukis ko punya Batu :D

kaizen-arts said...

Batu..?

Batu.

LOL!!!
Tak sabar nak tengok!