Sunday, March 6, 2011

kena tag... =_=

Sora dan Kairi dari Kingdom Hearts
dilukis dan diwarna oleh annria2002

maaflah, saya lewat jawab soalan...
aish... betul2 liat nak jawab...
pha is la nih! tag aku... >.<
hai, apa2 pun, saya dah jawab.... lega sikit~

berikut adalah soala2nya~

Apa yang penting dlm hidup korang?
ibu bapa ku, keluarga ku, kawan2 ku, pengajian farmasi ku ^^

Benda terakhir yg korang beli guna duit korang?
rocky (perisa coklat) dengan pau kacang merah

Dimanakah tempat korang akan melangsungkan perkahwinan dan apakah temanya?
mestilah di rumah~ ^^ hmm, temanya: warna putih, dan ala2 fantasi~ ^^ (bergantung juga pada bajet...)

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
InsyaAllah, jika benarlah dia betul2 untukku, maka sampai ke Syurga lah cinta kami... XD

Novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Norwegian Wood oleh Haruki Murakami

Namakan orang-orang yg korang nak dalam hidup korang?
ibu bapa ku, keluarga ku, kengkawan ku, dan semestinya bakal suami ku~ ^^

Adakah korang penah basuh baju sendiri?
mestilah pernah wo~ itu adalah kewajipan bagi sesiapa yang tinggal di universiti... :P

Dimanakah tempat-tempat yg korang betul-betul nak pergi?
InsyaAllah, kalau ada peluang, nak pergi Mekah, buat Haji bersama dengan bakal suami ku~ dan nak juga pergi ke Jepun~ ^^

5 Lagu yang paling korang suka dan selalu dgr?
long kiss goodbye oleh Halcali
last night good night oleh Hatsuna Miku
rocketeer oleh Far East Movement
dream fighter oleh Perfume
OST dan BGM games (terutama Kingdom Hearts ^^)

5 Blogger yg korang tag?
siapa2 lah yang melawat blog ini~ ^^

2 comments:

kaizen-arts said...

Apsal soalan dia mcam tak berfaedah je..?

Aqmar said...

i dunno...
suits u if u wanna do it or not...
i dun mind :P